Trofie with pistacchio pesto and dorati tomatoes

chef

Leonardo Pellacani

Other Ingredients

480 g. Trofie Pasta

100 g. Parmiggiano Reggiano, Grated

q.s. Salt

q.s. Pistacchio, chopped

Serve 6

Cook the trofie in a pot of boiling salted water. Dilute the Pistachio Pesto with some pasta cooking water or a drop of broth; add the Dorati tomatoes and mix the sauce over the heat. When the trofie are cooked al dente, drain and add them to the sauce. Add a little Parmigiano Reggiano cheese. Garnish the dish with the chopped pistachio, Dorati tomatoes and fresh basil. Serve immediately. 

TROFIE AL PESTO AI PISTACCHI E DORATI

Primo piatto semplice e gustoso: Trofie al pesto ai pistacchi e dorati

Il nostro Chef Leonardo Pellacani ci spiega come preparare questo delizioso piatto.

Per preparlo sono stati usati questi ingredienti MENU':

RY0 trofie

BX7 pesto ai pistacchi

TN1 dorati pomodori ciliegini al basilico