TUNA TARTARE WITH SAMPHIRE AND ZUCCHINI MARINATED IN ORANGE

chef

Leonardo Pellacani

Gluten-free

Gluten-free

Other Ingredients

to taste zucchini

to taste salt

to taste orange

420 g fresh tuna

Serves 6.
Slice the zucchini into strips and marinate them with some salt and orange juice. Dice the tuna and season with a drizzle of oil and a pinch of salt. Arrange the dish with a layer of drained Èsalicornia samphire and some tuna centred on top using a pastry cutter. Add the marinated zucchini and orange supremes. Finish with a drizzle of oil and serve.

Per 6 persone.

Tagliare le zucchine a listarelle e marinarle con un po’ di sale e succo d’arancia. Tagliare il tonno a cubettini e condirlo con un goccio d’olio e un pizzico di sale. Comporre il piatto mettendo la Èsalicornia sgocciolata e poi il tonno in un coppa pasta al centro. Aggiungere le zucchine marinate e l’arancia tagliata a vivo. Ultimare con un goccio d’olio e servire.